Gürkan muhtarlarla bayramlaştı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı nedeniyle mahalle muhtarları ile Belediyeye bağlı Protokol Evi'nde bir araya geldi. Programda konuşan Gürkan, "Bir sürü hain ülkeyi parçalamak için

GÜNDEM 15.09.2016 20:57:00 0
Gürkan muhtarlarla bayramlaştı

MUHTARLARIN BAYRAMINI KUTLADI

 

Muhtarların bayramını kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kurban Bayramı’nın ülkeye ve tüm insanlığa barış, mutluluk ve sevgi getirmesini diledi. Terör olayları nedeniyle her gün gelen şehit haberlerinin artık son bulmasını dilediğini kaydeden Gürkan, bu ülkede en büyük hedefin, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş ilkelerine ve felsefesine bağlı kalarak, ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlayarak Cumhuriyet’in ilelebet payidar kalmasını sağlamak olduğunu söyledi.

 

BU MİLLET ÜLKE İÇİN KANINI FEDA ETMEYE HAZIR

 

15 Temmuz’da Türk milletinin, vatanın bağımsızlığı söz konusu olduğunda hep birlikte kanını feda etmeye hazır olduğunu gösterdiğini söyleyen Gürkan, “Bir sürü hain bu güzel ülkeyi bölmek ve parçalamak için canla başla çalışıyor. Ama 15 Temmuz’da da görüldü ki, Türk Milleti eğer vatanın bağımsızlığı, bölünmez bütünlüğü, Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği tehlikedeyse, hiçbir siyasi amaç gözetmeden Cumhuriyetimizin varlığı ve bölünmez bütünlüğü için kanını feda etmeye hazır bir millettir” dedi.

 

GELENEK BOZULMADI

 

Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı da, geleneksel hale gelen bayram buluşmasından dolayı Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti. Protokol Evin’deki toplantıya CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ile Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’da katıldı.

 

Marmara Haber