Engellilere sürpriz doğumgünü

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu doğumgünü etkinliği kapsamında Eylül Ayı'nda doğan üyeler için sürpriz doğumgünü partisi gerçekleÅ

GÜNDEM 8.09.2016 13:35:00 0
Engellilere sürpriz doğumgünü

PASTANIN MUMLARINI BİRLİKTE SÖNDÜRDÜLER

 

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi, geleneksel olarak düzenledikleri doğumgünü etkinlikleri kapsamında Eylül ayında dünyaya gelen 22 dernek üyesi için doğumgünü partisi organize etti. Önceki gün saat 14.00’da düzenlenen doğumgünü organizasyonunda 22 dernek üyesi için çok güzel bir kutlama organize edildi. Özel olarak hazırlanan pastanın mumlarını dernek üyeleri dilek tutarak birlikte söndürdü.

 

SPONSORA TEŞEKKÜR

 

Engellilerin rahat bir şekğilde yaşayabilecekleri ortamlara sahip olmasını dileyen dernek üyeleri, bundan sonra da hiç kimsenin sakat kalmamasını temenni etti. TSD Kapaklı Şubesi’nin Eylül Ayı doğumgünü organizasyonuna ise Kapaklı esnaflarından Yaman Spor Giyim ve Terzi Hamit Yaman sponsor oldu. TSD Kapaklı Şubesi yönetimi, gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Hamit Yaman’a teşekkür etti. Ayrıca doğumgünü organizasyonunu düzenleyen TSD Kapaklı Şubesi Gençlik Kolları’na da teşekkür ettiler.

 

Haber / Menşure KARDEŞ