1911 tatsız başladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'in iddialı ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında gittiği Bolu Kampı'nda ilk hazırlık maçını İstanbul BAL takımlarından Zeyti

SPOR 7.09.2016 20:57:00 0
1911 tatsız başladı

İLK MAÇ ZEYTİNBURNUSPOR’LA

 

Bolu’da önceki gün saat 17.00’da oynanan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor “Muzaffer, Göksel, Sinan, Mesut, Hayrettin, Metin, Tezcan, Selçuk, Hakan, Deniz ve Şafak” on biri ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü bir oyun ortaya koydu. Maçın ilerleyen dakikalarında Zeytinburnuspor, 1911 Çerkezköyspor kalesinde tehlike yaratmaya başladı. Maçın ilk golü ise 40’ncı dakikada geldi. Emre şık bir vuruşla topu 1911 Çerkezköyspor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Sol kanattan aldığı topla ilerleyen Emre, yaklaşık 35 metreden ceza sahası içine orta yaptı. Kaleye yönelen top, kaleci Muzaffer’in müdahalesine rağmen filelerle buluştu. İlk yarı da Zeytinburnuspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

 

TEZCAN’DAN MÜTHİŞ FRİKİK

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına 1911 Çerkezköyspor iki oyuncu değişikliği ile başladı. Kaleci Muzaffer yerini Sedat’a bırakırken; Şafak da yerini Nail’e bıraktı. Oyuncu değişikliklerinin ardından devam eden mücadelede 1911 Çerkezköyspor beraberlik golü için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Beklenen beraberlik golü ise maçın 70’inci dakikasında geldi. Sol kanattan topla birlikte ilerleyen Hakan Tice, ceza sahsına girerken rakip tarafından düşürüldü. Kazanılan serbest vuruşta topun başına Tezcan geçti. Tezcan’ın 25 metreden müthiş frikiği takımına beraberliği getirdi.

 

MAÇ SKORU 2-1

 

Bu golden sonra her iki takım da açık bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 70’inci dakikasında Selçuk yerini Gökberk’e bıraktı. Karşılaşmadaki eşitlik maçın 89’uncu dakikasında bozuldu. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortada kafalardan seken topu iyi takip eden Yavuz kafayla topu filelere gönderdi. Yavuz, attığı güzel golle Zeytinburnuspor’u maçın bitimine 1 dakika kala 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarından başka gol sesi çıkmayınca, mücadele Zeytinburnuspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. 

 

3 TOPUMUZ DİREKTEN DÖNDÜ

 

Karşılaşma sonrasında maç hakkında değerlendirmelerde bulunan 1911 Çerkezköyspor yönetimi, “Zeytinburnuspor, köklü bir kulüp. Saygı duyulacak bir takım. Güzel bir mücadele oldu. Oyunun bazı bölümlerinde biz daha iyiydik. Rakipten çok daha fazla gol pozisyonuna girdik fakat değerlendiremedik. 3 tane net pozisyonumuz var Deniz ve Hakan ile değerlendiremediğimiz. Bunun dışında 3 topumuz da direkten döndü. Her şeye rağmen güzel bir maç oldu. Zeytinburnuspor takımını kutluyor, kendilerine ligde başarılar diliyorum” dedi.

 

BU TAKIMA İNANIYORUZ

 

Hazırlık maçları sayesinde takımın eksiklerini görme imkanı bulduklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor yönetimi, “Hocamız bu maçlar sayesinde takımın eksik noktalarını tespit edip, bu eksiklikleri gidermek adına çalışmalar gerçekleştiriyor. Biz bu takıma inanıyor ve güveniyoruz. İnşallah güzel bir kamp süreci geçirip, lige çok iyi bir başlangıç yapacağız” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Mehmet AYAN