Yavru Kartallar ümit veriyor

Çerkezköy'de hizmete girdiği günden beri Beşiktaş JK alt yapısına oyuncu kazandırmak için faaliyet gösteren, Sefer Ekizoğlu ve Kenan Topçu sorumluluğunda futbol eğitimi verilen Beşiktaş JK Futbol

SPOR 6.09.2016 20:47:00 0
Yavru Kartallar ümit veriyor

HAKKI YETEN TESİSLERİNDE DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Beşiktaş JK Futbol Okulu eğitimlerinin yanı sıra Beşiktaş alt yapısı için futbolcu seçmelerine oyuncu göndermeye devam ediyor. U 13 ve U 15 katagorisinde yer alan 6 futbolcu adayını İstanbul Fulya’daki Hakkı Yeten tesislerinde düzenlenen ve alt yapı hocalarının hazır bulunduğu futbolcu seçmelerine denenmek üzere gönderen futbol okulu Genel Koordinatörü Kenan Topçu ve Teknik Sorumlu Sefer Ekizoğlu oyuncularına güvendiklerini ifade ettiler.

 

OYUNCULARIMIZA GÜVENİYORUZ

 

Beşiktaş JK Futbol Okulunda eğitim gören Arca Erdeğer, Engin Can Gül, Ozan Yılmaz, Tuğra Yavru, Ünal Polat ve Burak Elma İstanbul’da düzenlenen futbolcu seçmelerine katıldı. 3-4 Eylül tarihleri arasında Fulya’daki Hakkı Yeten tesislerinde düzenlenen seçmelerde birçok alt yapı hocası ince eleyip sık dokuyarak alt yapıda oynayabilecek kapasitedeki futbolcu adaylarını seçmek üzere bir araya geldi.  Futbolcu seçmelerinde mücadele eden Çerkezköylü 6 sporcu hakkında açıklamalarda bulunan futbol okulu Genel Koordinatörü Kenan Topçu, “Oyuncularımıza güveniyoruz. Hepsinin kendi mevkii ve alanlarında özel yetenekleri var. İleride Beşiktaş altyapılarında ve A Takımında hizmet edebilecek ahlaklı sporcu olacaklarına dair olan inancım tam. Yoğun bir antreman sürecinin ardından her oyuncumuzla eksik gördüğümüz noktalarını geliştirmesi için özel olarak ilgileniyoruz. Bu seçmeler minik futbolcu adaylarımız için güzel bir deneyim oldu. Başarılı olacaklarına inanıyor ve onlara güveniyoruz. Seçmelere bizi de davet eden yetkili ve yöneticilerimize ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 

SEÇMELER BAŞARILI GEÇTİ

 

Futbolcu seçmeleri hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan futbol okulu Teknik Sorumlusu Sefer Ekizoğlu yaptığı açıklamada, “Sıkı geçen idman sürecimiz ve bol tekrarla oyuncularımızın eksik gördüğümüz noktalarını geliştirmesi için yoğun mesai harcıyoruz. Öncelikli olarak buradaki ilk vazifemiz futbolu doğru ve bilinçli oynamayı öğretmek ve kesinlikle ahlaklı sporcu yetişmesine katkı sağlamak. Alt yapı noktasında bir Avrupa devi olabilecek kapasitedeki kulüplerimiz bu konuda büyük yatırımlar yapıyor. Bizler de bu yatırımların meyvesi olan başarılı ve ahlaklı sporcuların yetişmesinde bir basamak oluyoruz. Seçmeler başarılı geçti, oyuncularımıza olan güvenimiz tam ve diğer arkadaşlarımız da ilerleyen dönemlerde seçmelere katılacaklar. Futbolcu seçmesi sonuçları henüz elimize ulaşmadı. Zannediyorum ki yakın zamanda alt yapı hocalarımızın raporları bizlere ulaşacaktır” diye konuştu.

 

Haber / Celal KARAKURT