Şoförlerin mazgal korkusu

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, şoför esnafının otogar giriş ve çıkışında bulunan mazgal kapakları yüzünden tedirgin olduğunu belirterek, "Otogara gi

GÜNDEM 6.09.2016 20:37:00 0
Şoförlerin mazgal korkusu

ETRAFINDAKİ BETONLAR KIRILDI

 

Bahse konu demir mazgal kapaklarının etrafındaki betonların kırıldığını belirten Mustafa As, “Otobüsçüler ve minibüsçüler bu konuda dertli. Aslında bu bizim yetkimiz dışında olan bir konu fakat, şoför esnafımızın sıkıntısını yerinde görerek yetkili makamlara iletmek istedik. Gördüğümüz manzara gerçekten içler acısı. Her gün otogara giriş çıkış yapan yüzlerce araç, bu mazgalların üzerinden geçiyor. Yağmur suyu gideri üzerine yapılan mazgallar tam olarak oturturulmadığı için ve yanlarına sıkıştırılması için dökülen betonlarında kırılması nedeniyle tehlike saçıyor” dedi.

 

YETKİLİLERLE GÖRÜŞECEĞİZ

 

Mazgalların, etrafındaki betonun kırılması nedeniyle, araç geçişleri sırasında fazla ağırlık nedeniyle yaklaşık 10-15 santim yukarı kalktığına vurgu yapan Mustafa As, “Bu konuyu Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin Ulaşım Daire Başkanlığı yetkililerine ileteceğiz. Burada gereken çalışmayı yapmalarını talep edeceğiz. İnşallah en kısa zamnda gerekli çalışmalar yapılır ve şoför esnafımızın bu sorunu da ortadan kalkmış olur” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Mehmet AYAN