TREDAŞ'tan Galatasaray'a

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (TREDAŞ), sosyal sorumluluk projesi kapsamında sponsorluğunu yaptığı TREDAŞSpor'un 17 yaşındaki oyuncusu Emre Toprak, Galatasaray Spor Kulübü'ne transfer ol

SPOR 6.09.2016 20:33:00 0
TREDAŞ

SÖZLEŞME İMZALANDI

 

Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Altyapı Antrenörü Burak Emin Uğur, daha önceden izlemeye aldıkları ve basketbola çok şey katacağı inandıkları TREDAŞ Spor’un başarılı oyuncusu Emre Toprak’ı kadrosuna katmak için Tekirdağ’a geldi. Burada TREDAŞ yetkilileri ve TREDAŞ Spor Basketbol Kulübü Başkanı Bünyamin Gılbaz ile görüşen Emin Uğur, resmi mukavele imzalayarak genç oyuncuyu Galatasaray Basketbol Kulübü’ne kazandırdı. TREDAŞ Spor Kulübü Başkanı Gılbaz, yaptığı açıklamada, TREDAŞ Spor’unbaşarılı çalışmalara imza attığını ifade ederek, TREDAŞ Spor’un Türkiye genelinde dikkatleri üzerine çeken bir kulüp olduğunu dile getirdi.

 

ÜLKE GENÇLERİNE KATKI SAĞLAYACAĞIZ

 

Gılbaz, “TREDAŞ’ın bizlere sağladığı imkan ve destekleri ile ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza hem sporu sevdirmek hem de Emre Toprak gibi yeteneklerin keşfedilerek ülke sporuna katkı sağlamayı hedef edindik. Kulübümüz bundan önce de Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Banvit gibi üst seviyedeki kulüplere de sporcu vermiş olup bundan sonra da sporcu yetiştirmeye ve ülke gençlerine katkıda bulunmaya devam edecektir. Ayrıca Emre Toprak’ın bu günlere gelmesinde emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Haber / Mehmet AYAN