Artık daha tehlikeli

Kapaklı halkının merakla beklediği çecre yolu trafiğe açıldı. Fakat, yolun Yıldızkent Kavşağı bağlantısının, bu noktada herhangi bir sinyalizasyon sistemi kurulmadan trafiğe açılması tepkil

GÜNDEM 6.09.2016 00:58:00 0
Artık daha tehlikeli

ÇEVRE YOLU TRAFİĞE AÇILDI

 

Yıldızkent Kavşağı’nın bugüne kadar birçok yaralamalı ve ölümlü trafik kazasına neden olduğunu belirten vatandaşlar, “Biz bu kazaların önüne geçilebilmesi adına dört gözle çevre yolumuzun trafiğe açılmasını bekliyorduk. Basından takip ettiğimiz kadarıyla yapılan planlamalarda yolun Yıldızkent Kavşağı bağlantı noktasında bir de kavşak çalışması yapılacaktı. Fakat görüyoruz ki ne planlanan o kavşak düzenlemesi yapıldı, ne de herhangi bir sinyalizasyon sistemi kuruldu. Durum böyle olunca Yıldızkent Kavşağı, eskisinden daha tehlikeli hale geldi” ifadelerini kullandı.

 

SEVİNCİMİZ KURSAĞIMIZDA KALMASIN

 

İlçenin içinden geçen Pınar Bulvarı’nın Karayolları sorumluluğunda olduğunu kaydeden vatandaşlar, “Bildiğimiz kadarıyla çevre yolunun faaliyete geçmesiyle birlikte Pınar Bulvarı’nın sorumluluğu Kapaklı Belediyesi’ne geçecek. Belki o zaman Pınar Bulvarı, içinde bulunduğu rezil durumdan kurtulur” diye konuştu. Vatandaşlar, çevre yolunun trafiğe açılmasına çok sevindiklerini, fakat bu sevinçlerinin kursaklarında kalmaması için yetkililerin en kısa zamanda Yıldızkent Kavşağı bağlantı noktasında gerekli tedbirleri almalarını istedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ