Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

Çerkezköy'de oto sanayide bulunan bir hurda araç içinde yakalanan iki kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde çıktı. Şüpheliler, uyuşturucu madde satmaktan tutuklan

GÜNDEM 6.09.2016 00:56:00 0
Uyuşturucu tacirleri tutuklandı

HURDA ARAÇTA UYUŞTURUCU TİCARETİ

 

Olay önceki gün saat 11.30 sıralarında Hayri Batur Caddesi üzerindeki Küçük Sanayi Sitesi’nde meydana geldi. İddiaya göre oto sanayide hurda bir araçta uyuşturucu ticareti yapan iki şüpheli, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Polis, durumlarından şüphelendikleri iki şahsı takibe aldı. Küçük Sanayi Sitesinde hurda bir araç içinde kalan ve İstanbul’dan geldikleri öğrenilen Orhan Ç. ve Hüseyin O. yakalanarak gözaltına alındı.

 

 İKİ ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 

İki şüphelinin üzerlerinde yapılan aramalarda satışa hazır 14 fişek uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüpheliler Orhan Ç. ve Hüseyin  O., İlçe Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen Orhan Ç. ve Hüseyin O., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceklerini belirtti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ