İki mutluluğu aynı anda yaşadık

Evlenmek için Çerkezköy Belediyesi'ne müracaat eden 11 çiftin toplu nikahının kıyıldığı şölende, daha sonra belediye tarafından sünnet ettirilen 244 çocuğa birer adet bisiklet hediye edildi. Pr

GÜNDEM 5.09.2016 23:40:00 0
İki mutluluğu aynı anda yaşadık

AİLELERİ MÜRVETLERİNİ DE GÖRÜR İNŞALLAH

 

Toplu Nikah Töreni ve Sünnet Şöleni önceki gün Kapalı Otopark üzerinde gerçekleştirildi. Program öncesinde sünnet ettirilen 244 çocuk için Osmanlı Cami’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Daha sonra evlenmek için Çerkezköy Belediyesi’ne başvuran 11 çift için konvoy düzenlendi. Konvoyun ardından Kapalı Otopark üzerine toplanan çiftler, ilk danslarını yaptı. Toplu nikah töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gerek 11 çiftimizin toplu nikahını kıyıyor olmanın, gerekse 244 yavrumuzu sünnet ettirmenin mutluluğunu aynı anda yaşıyoruz. Katkılarından dolayı Özel Optimed Hastanesi’ne Akut Polikliniği’ne İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ve mahalle muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Evlenen çiftlerimizi tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Sünnet olan yavrularımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, anne ve babalarının mürvetlerini de görmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

 

11 ÇİFT DÜNYA EVİNE GİRDİ

 

Program toplu nikah töreni ile devam etti. Başkan Vahap Akay Nuran Beyret-Bakış Çiftçi, Ayşe Kurular-Mustafa Merdiven, Özlem Kalay-Gürkan Bayduncu, Gizem Karadumanlar-İrfan Kurarer, Fadime Koç-Mehmet Erginyer, İlknur Bektaş-Yılmaz Tınaz, Neslihan Askantaş-Abit Aslantaş, Kıymet Kıyak-Yıldırım Gödek, Nurcan Karakuş-Birkan Hamzaoğulları, İstek Çürük-Ali Bozkurt ve Ahide Günay-Yusuf Hedef çiftlerin nikahlarını tek seferde kıydı. Çİftlerin nikah şahitliklerini ise mahalle muhtarları Tahsin Akgün, Turhan Ersöz, Mutlu Timur, Ahmet Milli, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, İrfan Akem, Recep Şahin, Hikmet İşcan, Mehmet Çetin, Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyesi Uğur Erem, Emlak ve İstimlak Müdürü Nevzat Kumru, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kenan Çetin, Optimed Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Recep Çalışkan ve Akut Polikliniği Başhekimi M. Akif Başkurt yaptı. Nikah Töreni’nin ardından yeni evlenen çiftlere hediyeleri Vahap Akay ve Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven tarafından verildi. Yeni evlenen çiftler oyun havaları eşliğinde gönüllerince eğlendi.

 

244 ÇOCUĞA BİSİKLET

 

Program, Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 244 çocuğun sünnet şöleni ile devam etti. Sünnet Şölenine katkılarından dolayı Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Çalışkan ve hastane personeline, mahalle muhtarları Tahsin Akgün, Turhan Ersöz, Mutlu Timur, Ahmet Milli, Bahri Çakır, Ersan Albayrak, İrfan Akem, Recep Şahin, Hikmet İşcan, Mehmet Çetin’e, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz’a, Akut Polikliniği Başhekimi M. Akif Başkurt’a plaketleri Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından verildi. Başkan Akay, daha sonra sünnet olan çocuklara birer bisiklet hediye etti. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona ererken; program sonunda katılımcılara etli pilav ve dondurma ikramı yapıldı.

 

Haber / Mehmet AYAN