Ben olsam ben de bana düşman olurdum

Muhtarların mahallelerde yapılan park çalışmalarından vatandaşın çok memnun olduğunu söylemesi üzerine konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, "Bu çalışmalardan 2-3 kişi rahatsız. Çünk?

GÜNDEM 2.09.2016 22:16:00 0
Ben olsam ben de bana düşman olurdum

İlçede görev yapan mahalle muhtarlarını önceki akşam Yalı Restaurant’ta yemekte ağırlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, mahallelerinin sorun ve isteklerini muhtarlardan dinledi.

 

MUHTARLAR FİRE VERDİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın Yalı Restaurant’ta mahalle muhtarlarını ağırladığı yemekli toplantıda Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Esengül Güven de hazır bulundu. Toplantıya Çerkezköy’ün 11 mahalle muhtarından 10’u katılırken; Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Recep Şahin’in toplantıya katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

 

MUHTARLARIN TALEPLERİ TEK TEK NOT ALINDI

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, bir yandan muhtarlarla birlikte yemek yerken; bir yandan da mahallelerin sorun ve taleplerini birinci ağızlardan dinleme imkanı buldu. Mahalle muhtarları isteklerini ve mahallelerinin sorunlarını ardı ardına sıralarken; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Esengül Güven de muhtarların sorun ve taleplerini tek tek not aldı. Başkan Vahap Akay, yemek sırasında Çerkezköy Belediyesi’nin devam ettirdiği ve yakında başlayacağı projeler hakkında muhtarları bilgilendirdi.

 

VATANDAŞ PARK ÇALIŞMALARINDAN ÇOK MEMNUN

 

Toplantıya katılan 10 mahalle muhtarı da Çerkezköy Belediyesi’nin bugüne kadar yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek, vatandaşların özellikle yeni yapılan parklar ve mevcut parklarda yapılan düzenlemelerden çok memnun kaldıklarına dikkat çekti.

 

BEN OLSAM BEN DE BANA DÜŞMAN OLURDUM

 

Park çalışmaları konusunda açıklamalarda bulunan Başkan Vahap Akay ise “Evet, yaptığımız çalışmalardan herkes memnun, fakat 2-3 kişi bu çalışmalardan rahatsız. Çünkü parkları çok cuzi rakamlarda kiralarla 4 bin metrekarelik iş yerlerine çevirmişler. Bundan rahatsızlar. Ben olsam ben de bana kızardım. Ben olsam ben de bana düşman olurdum. Bu kişiler, kamuya ait alanları masa ve sandalyelerle doldurdular, her tarafı kapattılar. Biz buna müsaade etmedik diye bize düşman oldular.

 

MUHTARLARA KIBRIS SÖZÜ

 

Toplantı sırasında, son zamanlarda çok yoğun çalıştıkların ve yorulduklarını ifade eden mahalle muhtarlarına, Belediye Başkanı Vahap Akay bir jest yaptı. Daha önce Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyelerini Kıbrıs’a yollayan Başkan Akay, en kısa zamanda mahalle muhtarlarını da Kıbrıs’a gönderme sözü verdi. Toplantı sonunda muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Akay, muhtarları kapıya kadar uğurlamayı da ihmal etmedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ