Rakiplere gözdağı verdiler

Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor, 2016-2017 sezonunda A Takım kadar altyapıda da iddialı. Kulübün U-15 Futbol Takımı bugüne kadar oynadığı 3 hazırlık maçını da kazanarak rakiplerine gözd

SPOR 2.09.2016 22:04:00 0
Rakiplere gözdağı verdiler

Oynadığı 3 hazırlık maçını kazanan ve yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı, hazırlıklarını sürdürüyor.

 

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

 

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden Kapaklıspor, 2016-2017 futbol sezonu kapsamında bir taraftan A Takımı lige hazırlarken; diğer taraftan da altyapı takımlarını liglere hazırlamaya devam ediyor. Kapaklı Futbol sahasında antrenmanların sürdüren Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı’nın Antrenörü Server İşar, takımın kondisyon ve top çalışmaları ile lig hazırlıklarına devam ettiğini belirtti.

 

3 HAZIRLIK MAÇINI DA KAZANDI

 

Velimeşespor ile hazırlık maçı oynayacaklarını sözlerine ekleyen Antrenör Server İşar, “Bundan önce Saray Belediyespor U -15 Takımı ile oynadığımız hazırlık maçını 4-3 kazandık. Ayrıca Doğanspor U-15 Takımı ile oynadığımız karşılaşmayı 6-0; Ereğli U-15 Takımı ile oynadığımız hazırlık maçını da 7-1 kazandık” ifadelerini kullandı.

 

HEDEF ŞAMPİYONLUK

 

Tekirdağ U-15 Ligi’nin 25 Ekim tarihinde başlayacağını belirten Kapaklıspor U-15 Futbol Takımı Antrenörü Server İşar, “Biz o tarihe kadar çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Hedefimiz ligi şampiyon olarak tamamlayıp, Türkiye Şampiypnası’na katılmak ve burada gidebildiğimiz yere kadar gidebilmektir. Oyuncularımın bunu başarabilecek kapasitede olduklarına yürekten inanıyorum” diye konuştu.  

 

ŞAMPİYONLUKLAR KAZANMAK İSTİYORUZ

 

Kapaklıspor Kulübü Başkanı Hasan Dükanlı da bu sezon A Takım ile Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesi vereceklerini belirterek, “Bir yandan da altyapıda da kendimizi geliştirmek istiyoruz. Tüm yaş kategorilerinde liglere katılıp, şampiyonluklar kazanmak istiyoruz. Bunu yaparken, bir yandan A Takımımıza oyuncu kazandırmayı; bir yandan da büyük kulüplere oyuncu göndermeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ