1911 umut verdi

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen 1911 Çerkezköyspor Kulübü, önceki gün Mustafa Uğraş Stadı'nda saat 17.00'da karşılaştığı Bölgesel Amatör

SPOR 2.09.2016 21:51:00 0
1911 umut verdi

EKSİKLERİMİZ VAR

 

1911 Çerkezköyspor, sahasında konuk ettiği Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgaz Yıldırımspor’u 3’üncü dakikada Deniz, 41’inci dakikada Emre Can ve 44’üncü dakikada da Ali Rıza’nın golleri ile 3-1 mağlup etti. Karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulunan 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, "3 tane sakat oyuncumuz vardı, onları dinlendirdiğimiz bir karşılaşmaya çıktık. Genel olarak takımımın gösterdiği mücadele ve istekten son derece memnunum. Kondisyon yükleme antremanlarından çıktığımız için takımın sürat ve çabukluk konusunda bir takım eksiklikleri olabilir ama bu eksikliği idmanlarla gidereceğiz” dedi.

 

HENÜZ HAZIR DEĞİLİZ

 

Lüleburgaz Yıldırımspor’un her ne kadar genç bir takım olsa da neticede BAL takımı olduğuna dikkat çeken Başkan Narçın, “Saygı duyduğumuz bir rakip ile mücadele ettik ve alınan skor bizi memnun etti. Gollerimizi Deniz, Ali Rıza ve denemek amacıyla takıma dahil ettiğimiz Emre Can kaydetti. Çekişmeli ve mücadele seviyesi yüksek geçen maçta Deniz’in bir şutu da direkten döndü. Önümüzdeki 1 aylık süre zarfında eksikliklerimizi gidereceğiz. Bu alınan sonuçlar bizim için bir ölçü değil çünkü takımımız henüz tam olarak hazır değil" açıklamalarında bulundu.

 

ÖNCELİĞİMİZ STOPER

 

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Narçın, "Stoper bölgemizde elimizde hali hazırda iki oyuncumuz var bu mevkiye en az bir oyuncu daha almak istiyoruz. Stoperin yanı sıra hocamızın uygun gördüğü, hücum hattında takımı sırtlayabilecek bir oyuncu daha alacağız. Elimizde bulunan orta saha oyuncularımızdan birini stoper mevkiinde değerlendirebiliriz ama uzun vade orjin bir stoper kadar verimli olmayacaktır. Bu nedenle ilk önceliğimiz stoper olacak" dedi.

 

Haber / Celal KARAKURT