Kocasını baltayla öldürdü

Saray'da eşini balta ile öldürdüğü iddia edilen Sibel T. isimli şüpheli polis tarafından gözaltına alına alınarak Saray Adliyesi'ne çıkarıldı. Sibel T., çıkarıldığı mahkeme

GÜNDEM 2.09.2016 20:49:00 0
Kocasını baltayla öldürdü

BALTAYLA KAFASINA VURDU

 

Olay saat 16.00 sıralarında Saray’a bağlı Çayla Mahallesi’nde bir ikamette meydana geldi. İddiaya göre Sibel T. ile alkollü olduğu öne sürülen kocası Engin T. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın iyice alevlenmesinin ardından evde bulunan baltayı eline alan Sibel T., kocasının arkasının dönük olduğu sırada baltayla kafasına iki kere vurdu. Kocasının başına aldığı balta darbeler sonucu yere yığıldığını gören Sibel T., şoka girdi. Olayın ardından soğukkanlı bir şekilde evinden çıkan Sibel T. Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.

POLİS YAKINLARINDAN GERÇEĞİ GİZLEDİ

 

Sibel T.’in ifadesinin ardından bahse konu eve giden 112 ekipleri Engin T.’nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Engin T.’nin cansız bedeni Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur’un incelemesinin ardından önce Saray Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis, olay çıkarmamaları için yakınlarına Engin T.’nin bonzaiden öldüğünü söyledi. Sağlık kontrolünün ardından Saray Adliyesi’ne çıkarılan Sibel T. ise savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ