Müdürü darp ettiler

Kapaklı'da yapmayı planladıkları proje için inşaat ruhsatı almak amacıyla gittikleri Kapaklı Belediyesi'nde İmar Müdürü Selim Pektaş ile tartışmaya başlayan Ufuk Demir ve Bülent Demir, ke

GÜNDEM 1.09.2016 21:16:00 0
Müdürü darp ettiler

Olay dün saat 11.30 sıralarında Kapaklı Belediyesi 4. Katında bulunan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünde meydana geldi. İddiaya göre bundan yaklaşık 2 ay önce Bülent Demir, İmar ve Şehircilik Müdürü Selim Pektaş ile görüşürek, ilçede bir inşaat yapmak istediklerini belirterek projeyi kendisine gösterdi. Projenin yüzde 10’luk kurtarma payı olduğunu belirten Selim Pektaş, harç ve vergileri yatırdıktan sonra tekrar gelmelerini ve ruhsatı o zaman alabileceklerini söyledi. İki ay boyunca inşaat ruhsatı alamayan Bülent Demir, bu kez 2014 Yerel seçimlerinde İrfan Mandalı’nın meclis üyesi aday listesinde 14’üncü sırada bulunan ağabeyi Ufuk Demir ile birlikte belediyeye gitti.

 

300 BİN LİRA HARCAMA YAPTIK

 

İddiaya göre Ufuk Demir, kendilerini iki aydır oyaladığını öne sürdükleri Selim Pektaş’a “Neden bizim inşaat ruhsatımızı vermiyorsun? Bizi iki aydır bugün git yarın gel diyerek oyalıyorsun” dedi. Selim Pektaş da “Bu proje uygun değil. Ben size yanlış söylemişim. Burada yüzde 10’lık kurtarma payı yok” diye karşılık verdi. Bunun üzerine sinirlenen Ufuk Demir, “Çocuk oyuncağı mı bu? Şimdiye kadar 300 bin Lira harcama yaptık. Ne demek yanlış söylemiş olabilirim” diye tepki gösterdi. Taraflar arasında çıkan tartışma iyice hararetlenince Bülent Demir., ağabeyine hakaret ettiği iddiası ile Selim Pektaş’ı darp etti. Ufuk Demir ve Selim Demir olaydan sonra kayıplara karıştı.

 

Marmara Haber