Gelenek bozulmadı

Çerkezköy Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Toplu Nikah Şöleni 4 Eylül Pazar günü saat 14.00'da kapalı otopark alanı üzerinde; Toplu Sünnet Şöleni de 15.00'da yine aynı yerde gerÃ?

GÜNDEM 1.09.2016 21:13:00 0
Gelenek bozulmadı

244 ÇOCUĞA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLECEK

 

Çerkezköy Belediyesi’ne müracaat eden 11 çiftin nikahı Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay tarafından şahitler ve Çerkezköy halkının önünde Toplu Nikah Şöleni'nde kıyılacak. Kapalı Otopark Alanı üzerinde düzenlenecek olan Toplu Nikah Şöleni'nin ardından Çerkezköy Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 244 çocuğa Toplu Sünnet Şöleni kapsamında çeşitli hediyeler verilecek.

 

TÜM ÇERKEZKÖYLÜLER DAVETLİ

 

Belediyeye müracaat eden 244 ailenin çocuklarının sünnet işlemlerini gerçekleştirerek erkekliğe ilk adımlarını atmalarına vesile olduklarını belirten Başkan Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak ilçemizde çeşitli nedenler ile nikah kıyamayan çiftleri tespit ederek, bu çiftlerimizin nikah akdini Pazar günü Kapalı Otopark Alanı üzerinde gerçekleştireceğiz. Halkımızı hem nikah programımıza, hem de sünnet olan yavrularımızın sevincine ortak olmaya davet ediyorum" dedi.

 

Haber / Mehmet AYAN