Beklenen ihale yapıldı

Yaklaşık maliyeti 2 milyon 196 bin 272 Lira 96 Kuruş olarak hesaplanan Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası Tadilat ve İlave Yapım İşi ihalesine iki firma katıldı.

GÜNDEM 31.08.2016 21:32:00 0
Beklenen ihale yapıldı

YAKLAŞIK MALİYETİ 2 MİLYON 196 BİN 272 LİRA

 

Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası Tadilat ve İlave Yapım İşi ihalesi dün saat 10.30’da ihale komisyon başkanlığında gerçekleştirildi. Aynur Durmuş’un başkanlık ettiği komisyonda Nevzat Kumru, Yunus Yılmaz, Z. Pınar Genç ve Melek Türk de komisyon üyesi olarak görev aldı. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 196 bin 272 Lira 96 Kuruş olarak hesaplanan ihaleye 2 firma katıldı. 

 

YÜZDE 17 KIRIM OLACAK

 

Turuncu Mimarlık firmasının 3 milyon 88 bin Lira teklifte bulunduğu Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binası Tadilat ve İlave Yapım İşi ihalesine, Bir Proje firması ise 1 milyon 830 bin Lira teklif verdi. İhaleyi Bir Proje firmasının kazanması halinde yaklaşık yüzde 17 oranında kırım gerçekleşmiş olacak. İhaleyi kazanan firma ise komisyon tarafından yapılacak incelemenin ardından netlik kazanacak.

 

PROJE NELERİ KAPSIYOR?

 

İhalenin kesin sonucunun açıklanmasının ve yüklenici firma ile sözleşme imzalanmasının ardından yer teslimi yapılacak ve 10 gün içinde yüklenici firma işe başlayacak. Proje kapsamında Çerkezköy Belediyesi hizmet binasının bodrum katında meclis salonu, toplantı salonu ve nikah salonu oluşturulacak. Binanın zemin katında da düzenleme çalışmalarının yapılacağı iş kapsamında belediye binasında mantolama ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca Başkanlık makamının bulunduğu bloğun üstüne ilave kat yapılacak ve bu blokta da asansör sistemi oluşturulacak.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ