İhtiyaç sahipleri CHP Butik'ten giyiniyor

İyiliğe Dönüştür Projesi kapsamında CHP Butik adı altında vatandaşlardan kullanmadıkları giysileri topladıklarını belirten CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, ihtiyaÃ?

GÜNDEM 30.08.2016 18:34:00 0
İhtiyaç sahipleri CHP Butik

HEDEF BAYRAMDA 600 KİŞİYİ GİYDİRMEK

 

Yaklaşık 3 ay önce oluşturdukları CHP Butik ile “İyiliğe Dönüştür” projesi kapsamında kullanılmayan ya da az kullanılan giysileri toplamaya başladıklarını anımsatan Ebru Alaca, “Topladığımız giysileri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza veriyoruz. Kampanyaya partili partisiz herkesin destek vermesi bizleri çok mutlu ediyor. Proje kapsamında Ramazan ayında 400 ihtiyaç sahibi vatandaşımızı giydirdik. Kurban Bayramında da 600 vatandaşımızı giydirmeyi hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaşacağımızı umuyorum. Kampanyamıza destek veren tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

KAMPANYAYA DESTEK YAĞDI

 

CHP İlçe Teşkilat binasının toplantı salonunda oluşturulan CHP Butik’te toplanan giysileri ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya devam ettiklerine dikkat çeken Alaca, “Proje ile ilgili duyuruları yaptıktan sonra ilçe teşkilatımıza çok sayıda hayırsever vatandaşımız geldi. Kullanmadıkları giysileri yıkayıp ütüleyerek ihtiyaç sahiplerine verilmesi için bize teslim etti. Hayırsever vatandaşlarımızdan kullanmadıkları giysileri getirerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bize getirmelerini bekliyoruz” diye konuştu.

 

HAFTANIN 3 GÜNÜ AÇIK

 

Ebru Alaca kampanyanın devam ettiğini belirterek, “İyiliğe dönüştür projemiz kampanyası hızla devam ediyor. İhtiyacı olan vatandaşlarımız giysi almak için İlçe Teşkilatımızdaki CHP Butik’e Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arası gelerek burada kendilerine uygun olan giysileri alabilirler. Kadın Kollarımızdan bir iki arkadaşımız butiğimizin açık olduğu günlerde görevli olarak bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Celal KARAKURT