Vira Bismillah

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan "Balık Avı Sezonu Açılış Programı" için geri sayım başladı. Balıkçılar yeni sezona muhte?

GÜNDEM 29.08.2016 19:06:00 0
Vira Bismillah

ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR GEÇİM KAYNAĞI

 

Tekirdağlı balıkçılar, yeni balık avı sezonunun başlamasıyla “Vira Bismillah” diyerek denize açılmaya hazırlanıyor. Balık severlerin dört gözle beklediği balık sezonunun açılışına çok az bir süre kala balıkçılar bereketli bir yıl olmasını temenni ediyorlar. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak av sezonu öncesi, “Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde balıkçılık hem kentimiz hem de ülkemiz için önemli bir geçim kaynağıdır. Bu yıl balık avı sezonu açılış programımızın üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Balıkçılarımızın bol ve bereketli bir yıl geçirmeleri kendileri kadar şehrimiz içinde önemlidir. Bereketli bir balık sezonu balık severleri sevindirecek ayrıca kentimizin ekonomisine de hareketlilik getirecektir”dedi.

 

BALIKÇILARIN DUYARLILIĞINDAN ŞÜPHEM YOK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak şöyle devam etti: “Balıkçıların denizlere ve çevreye duyarlı hareket edeceklerine inanıyorum. Denizlerin korunması ve temiz tutulması konusunda balıkçılarımızın göstereceği hassasiyetten hiçbir şüphemiz yok. Umarım onlar için bol bereketli bir sene geçer. Halkımızın bu sezon daha ucuza daha bol balık yiyebilmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber