Her şey halkın güvenliği için

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç,  İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin giriş ve çıkışlarında yapılan asayiş uygulamalarını yerinde inceledi. Kılıç, "Uygu

GÜNDEM 29.08.2016 19:03:00 0
Her şey halkın güvenliği için

3 BİN 500’DEN FAZLA GBT KONTROLÜ YAPILDI

 

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğünün İstanbul Yolu girişindeki uygulamaya katılarak yapılan çalışmayı yerinde inceleyen Kaymakam Levent Kılıç, çalışmalar ile ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe’den bilgiler aldı. Kaymakam Kılıç,  bu uygulamaların da halk tarafından takdir edildiğini ifade ederek, “22 Temmuz itibariyle ilçe Emniyet Müdürlüğümüzün ilçe girişlerinde yol kontrolleri devam etmektedir. Bu süreçte iki binin üzerinde araç kontrol edilmiş,3 bin 500 üzerinde de vatandaş kontrolü yapılmıştır” dedi.

 

5 ADET RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

 

Uygulamalarda 8 aracın trafikten men edildiğini söyleyen Kaymakam Kılıç, “Yapılan aramalarda da 5 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilmiştir. Bu aramalarımız ilçe girişlerinde bundan sonra devam edecektir. İlçeye tüm girişler zaman zaman farklı noktalarda sürecektir. Bu tamamen vatandaşlarımızın güvenliği ilçede her hangi bir olaya sebebiyet vermemek adına yapılan çalışmalardır. Bu uygulamalardan vatandaşlarımızın da memnuniyetlerini görüyoruz. Değişik il ve ilçelerde değişik terör saldırılar var. Böyle bir duyum olmamasına rağmen tedbir amaçlı önlemlerimizi alıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Marmara Haber