Kaleci Sedat'ın mutlu günü

Tekirdağ Süper Amatör Lig ekiplerinden 1911 Çerkezköyspor'un kedi lakaplı başarılı kalecisi Sedat Çolak, hayatını Sevim Aytekin ile birleştirdi.

GÜNDEM 28.08.2016 19:58:00 0
Kaleci Sedat

SPOR CAMİASI YALNIZ BIRAKMADI

 

Geride kalan sezonda 1911 Çerkezköyspor’da başarılı bir sezon geçiren Sedat Çolak bekarlığa veda ederek Sevim Aytekin ile dünya evine girdi. Lidya Wedding Garden da Cumartesi akşamı gerçekleştirilen dillere destan düğün törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan ve eşi Tunç Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın, yöneticiler, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Çerkezköyspor alt yapısında beraber top koşturduğu arkadaşları ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı.

 

MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

 

Alkışlar eşliğinde düğün alanına gelen genç çift düğün pastasının kesiminin ardından ilk danslarını yaptı. Gelin ve damadın mutluluğu gözlerinden okunurken; dans pistine çıkan davetliler de dans ederek genç çifti yalnız bırakmadı. Takı merasiminin ardından çiçeği burnunda çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi. Türkan-Hüseyin Çolak ve Songül Aytekin-Hayati Çakal çifti düğüne gelen davetlileri ile yakından ilgilendi.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ