Albayrak yolları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak hafta sonu mesaisi kapsamında Çerkezköy'e gelerek Kızılpınar Mahallesi'nde tamamlanan soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜNDEM 28.08.2016 19:49:00 0
Albayrak yolları inceledi

İLK DURAK SÜLEYMANPAŞA

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın ilk durağı Süleymanpaşa oldu. Burada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan Tekirdağ Valiliği girişindeki bariyer çalışmalarını inceleyen Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Çorlu’ya bağlı Türkgücü Mahalle Muhtarı Nadir Uğur ile birlikte Ecevit Bulvarı-Türkgücü OSB arasında devam eden asfalt çalışmalarını inceledi.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Çerkezköy’e giderek Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli ile birlikte Kocameşe Mesire Alanı yolunda yapımı tamamlanan sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Albayrak daha sonra da Kapaklı’ya bağlı Bahçeağıl-Karaağaç Mahalleleri arasındaki RSS sıkıştırılmış beton yol çalışmalarının ardından tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek son durum hakkında bilgi aldı. Yo yapım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Başkan Albayrak yapımı tamamlanan yolların herkese hayırlı olmasını diledi.

 

Haber / Celal KARAKURT