Çerkezköy'de Taekwondo rüzgarı esecek

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında geleneksel Uluslararası Taekwondo Turnuvası'nın bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek.

SPOR 25.08.2016 20:04:00 0
Çerkezköy

TURNUVA YARIN BAŞLIYOR

 

Türkiye genelinde ilçe bazında ilk uluslar arası Taekwondo Turnuvasını düzenleyen Çerkezköy Belediyesi, bu yönüyle spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Turnuvaya bu yıl 5 misafir ülke ve 11 ilden toplam 300 sporcu katılacağını kaydeden Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilieri, “Bu yıl 3.’sünü düzenleyeceğimiz Uluslararası Taekwondo Turnuvası yarın saat 09.00’da başlayacak. Taekwondo turnuvasının müsabakaları İstasyon Mahallemizde bulunan 29 Ekim Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek” dedi.

 

MÜSABAKALAR 4 KATEGORİDE YAPILACAK

 

Turnuvanın ödül töreninin de aynı gün akşam saatlerinde gerçekleştirileceğini belirten yetkililer, “Şampiyonada birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncüye kupa ve madalya verilecek. Düzenlenecek olan şampiyonaya Azerbaycan, Bulgaristan, Gürcistan, Suriye ve Irak ülkelerinden yaklaşık 60 yabancı sporcu, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Bursa, Ankara, Edirne, Kırklareli, Eskişehir, Çanakkale, Denizli ve Kocaeli olmak üzere 11 ilden toplam 240 sporcu katılacak. Şampiyonada sporcular Büyük Erkekler, Büyük Bayanlar, Genç Erkekler, Genç Bayanlar, Yıldız Erkekler, Yıldız Bayanlar, Minik Erkekler ve Minik Bayanlar olarak 4 kategoride yarışacaklar” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KILAVUZ