Otobüs şoföründen kritik hareket

Saray-Kapaklı arasında önünde ani fren yapan otomobile çarpmamak için yoldan çıkan otobüsün şoförünün kolu kırılırken; yolcular kazayı yara almadan atlattı. Otobüs şoförünün bu hareke

GÜNDEM 21.08.2016 18:50:00 0
Otobüs şoföründen kritik hareket

ŞOFÖRÜN KOLU KIRILDI

 

Kaza dün saat 13.00 sıralarında Saray – Büyükyoncalı yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Saray – Kapaklı istikametinde seyir halinde olan Zihni Kemal Üresin yönetimindeki 59 TH 177 plakalı yolcu otobüsü; aynı istikamette seyir halinde olan ve önünde ani fren yapan otomobile çarpmamak için yoldan çıktı. Şarampole giren otobüs yan yatarken; kazada otobüs şoförü Zihni Kemal Üresin’in de kolu kırıldı.

 

YOLCULAR BAŞKA BİR ARACA ALINDI

 

Kazaya neden olan ve koyu lacivert renkli olduğu iddia edilen otomobil kaza mahallinden kaçarak uzaklaşırken; yaralı otobüs şoförüne ilk müdahale haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapıldı. Yaralı sürücü yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken; otobüsteki 12 yolcu da başka bir araca alınarak gidecekleri yerlere ulaştırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Celal KARAKURT