Ucuz atlattılar

Saray-Büyükyoncalı yolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçlarda büyük çapta maddi hasar meydana gelirken; yolda da uzun trafik kuyrukları oluştu.

GÜNDEM 21.08.2016 18:49:00 0
Ucuz atlattılar

ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

 

Kaza dün saat 12.30 sıralarında Saray Büyükyoncalı yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Kapaklı – Saray istikametinde seyir halinde olan Eyüp Köte yönetimindeki 59 TF 721 plakalı otomobil soldaki bağlantı yoluna girmek istediği sırada; karşı istikametten gelen Tolga Hacet yönetimindeki 59 TU 635 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada kimse yaralanmazken, her iki araç da kullanılamaz hale geldi. 

 

EŞİNİ KONTROLE GÖTÜRÜYORDU

 

Kazaya karışan araçlardan 59 TU 635 plakalı otomobil sürücüsü Tolga Hacet’in eşinin yeni doğum yaptığı ve eşini kontrol için hastaneye götürdüğü öğrenildi. Sürücünün eşi, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye götürülürken; kaza nedeniyle Saray-Büyükyoncalı yolunda trafik bir süre yavaş ilerledi. Trafik ekiplerinin kaza mahalline gelip gerekli işlemleri yapmasının ardından araçlar yoldan çekildi ve trafik normale döndü.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ