Demokrasi bekçilerine teşekkür yemeği

Kapaklı Kaymakam Vekili ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Türk Silahlı Kuvvetleri içine sızmış hain FETÖ/PDY mensupları tarafından 15 Temmuz gecesi gerçekleştirilen darbe girişiminin ardından şeh

GÜNDEM 18.08.2016 20:24:00 0
Demokrasi bekçilerine teşekkür yemeği

KATILIM YOĞUN OLDU
 

Önceki akşam Kapaklı Danış Center içinde faaliyet gösteren Şanlıurfa Restaurant’ta düzenlenen teşekkür yemeğine Kapaklı Kaymakam Vekili ve Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, İlçe Jandarma Komutanı Tekin Oruç, İlçe Emniyet Müdürü Adem Tuncel, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, İlçe Müftüsü İsa Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı İsmail Türker, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Meliha Karakaya, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Pasin Akbulut, Kapaklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Aktürk, AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Sait Yazı, AK Parti 26. Dönem Tekirdağ Milletvekili Adayı Ömer Karadeniz, STK temsilcileri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

 

DARBE GİRİŞİMİNİ MİLLETİMİZİN DİK DURUŞU İLE PÜSKÜRTTÜK

 

Programda günün anlam ve önemine ilişkin kısa bir konuşma yapan Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, katılımlarından dolayı herkese teşekkür ederek, “Ülkemizin birlik beraberlik içerisinde olması için biz kamu yöneticilerine büyük görevler düşüyor. Bu noktada sizlerle bir arada olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Sizlere demokrasi nöbetleri boyunca verdiğiniz maddi manevi desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminden sonra ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı ortamı atlatmak için her gece şehir meydanında buluştuk. Aynı düşünceleri paylaştık. Darbe girişimini milletimizin dik duruşu ve desteğiyle püskürttük” açıklamalarında bulundu.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ