Ekmek teknesini ateşe verdi

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikanın servis taşımacılığını yapan Mehmet Görgülü, fabrikanın taşıma işini üstlenen aracı firmanın, kendi işine son vermesini minibüsünü at

GÜNDEM 15.08.2016 06:49:00 0
Ekmek teknesini ateşe verdi

 

Kapaklı Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikanın servis taşımacılığını yapan iki turizm firması arasında anlaşmazlık yaşandı. Bunun üzerine iddiaya göre bu iki turizm firmasına taşıma işini veren firma, Tuğram Turizm sahibi Mehmet Görgülü'nün taşıma işine son verdi. Firmadan uzun süredir para alamadığını iddia eden ve işine son verilmesine tepki gösteren Mehmet Görgülü, taşımacılık yaptığı fabrikanın önüne kendisine ait çok sayıda minibüsü getirerek yolu kapattı. Bu sırada fabrikaya mesaiye giden işçileri taşıyan diğer firma fabrika önüne yanaşamayınca, işçiler yürüyerek işyerlerine gitti.

 

CAYIR CAYIN YANDI

 

Diğer servis firmasının kendilerini mağdur ettiğini öne süren Mehmet Görgülü, bu konuyu fabrika yönetimi ile de görüştüğünü, fakat mağduriyetlerinin giderilmediğini belirtti ve ardından benzin döktüğü servis minibüsünü ateşe verdi. Kısa sürede alevler tüm minibüsü sardı. Cayır cayır yanan minibüs, ihbar üzerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. minibüsten geriye ise demir yığını kaldı. Görgülü, 20 tane  aracı olduğunu belirterek, her gün birisini yakacağını söyledi.

 

FETÖ’YE KÜFÜR ETTİĞİM İÇİN İŞİME SON VERİLDİ

 

7 aydır fabrikanın işçilerini servis araçlarını ile taşıdıklarını belirten Mehmet Görgülü, “Sıkıntılar son 2 aydır başladı. Para ödememeye başladılar. Sonra da haber vermeden işime son verdiler. Ben bu iş için yaklaşık 800 bin lira’ya 10 tane araç aldım. Sonradan duydum ki darbe girişimi sonrası FETÖ’ye küfür ettiğim için bunlar oldu. Ben milliyetçi bir insanım. Eğer FETÖ’ye küfür ettiğim için firma işime son verdiyse bugün yine FETÖ’ye küfür ediyorum” dedi.

 

JANDARMA KARAKOLUNA GÖTÜRÜLDÜ

 

Gelen jandarma ekipleri ise Mehmet Görgülü, ifadesi alınmak üzere  Kapaklı Jandarma Komutanlığına götürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ