Şükür kurbanı kesildi

FETÖ darbe girişiminin püskürtülmesinden dolayı Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında Kaymakamlık tarafından şükür amaçlı 3 tane küçükbaş hayvan kestirildi. Etler ise ihtiyaç sahiplerine dağÄ?

GÜNDEM 12.08.2016 18:08:00 0
Şükür kurbanı kesildi

Cumhuriyet Meydanındaki 'şükür kurbanı' kesimine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3.Zırhlı Tugay Komutan vekili Tankçı Albay Engin Candaş, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Göksel Söylemez, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler,daire müdürleri, siyasiler,STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programa CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı’nın katılmaması ise dikkat çekti.

 

İlk olarak Osmanlı Camii imamı Selahattin Albayrak tarafından Kur-an'ı Kerim okundu. Ardından da Kaymakam Kubilay kısa bir konuşma yaptı. Kubilay, "15 Temmuz tarihinden itibaren ülkemizin her köşesinde yüce Türk milleti, darbeye geçit vermeyeceğini, her şatta demokrasiye sahip çıkacağını, şehir meydanlarında demokrasi nöbetini tutarak göstermiştir. İlçemizde de vatandaşlarımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile hiç düşünmeden meydanları doldurmuş, millet iradesine ve hain kalkışmaya karşı korkusuzca şahadet bilinci ile tepki göstermiştir. İkinci bir emre kadar da meydanları boş bırakmamışlardır. Milletimizin geleceğine, vatanımızın birliğine yönelik bu hain kalkışmaya karşı kendini siper eden, bu uğurda şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifalar diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim tutsun” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Okunan duanın ardından şükür kurbanları tekbir getirilerek kesildi.

 

Haber / Mehmet AYAN