Memleketine uğurlandı

İstanbul Silivri'deki özel bir hastanede böbrek yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden  Tekirdağ Büyükşehir ve Kapaklı Belediyesi'nin AK Partili Meclis üyesi Akın Yılmaz'ın annesi Nazmiye Yılmaz, K

YAŞAM SAĞLIK 12.08.2016 18:06:00 0
Memleketine uğurlandı

70 yaşında hayata gözlerini yuman Nazmiye Yılmaz’ın naaşı ilk olarak evinin önüne getirildi ve helallik alındı. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, burada aileye taziyelerini iletti. Kapaklı Merkez camiinde düzenlenen cenaze törenine  ise Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ile Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, siyasi parti başkanları, çok sayıda daire müdürü, STK temsilcileri, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.Burada Cenaze namazı öncesinde diğer yandan Akın Yılmaz kardeşleri Birol, Ali Sami, Salih ve Kemal Yılmaz ile birlikte taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine katılım çok olunca, cemaat cami bahçesine sığmadı ve sokağa taştı.

 

Kılınan cenaze namazının ardından Nazmiye Yılmaz'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Trabzon'un Sürmene İlçesi'ne bağlı Konak Köyü'ne gönderildi.Anne Yılmaz, bugün defnedilecek.

 

Haber / Celal KARAKURT