Evladına doyamadı

Gün geçmiyor ki iş kazasında bir can daha gitmesin. Alınmayan önlemler ve tedbirsizlik can almaya devam ediyor. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında, yük asansörÃ?

GÜNDEM 11.08.2016 20:01:00 0
Evladına doyamadı

Olay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, içinde 26 yaşındaki Sercan Ulka ve 34 yaşındaki Okan Atamtürker'in bulunduğu yük asansörü 4. kattan zemine çakıldı. Diğer işçilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.

 

KALP MASAJI YAPILDI

 

Hemen ambulansa alınan ve kalbinin durduğu tespit edilen Sercan Ulka'ya, sağlık ekipleri ambulansın içinde Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne gidene kadar kalp masajı yaptı. Hastaneye götürülen ve müdahale burada da süren Ulka, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 15 günlük bir bebeği olduğu öğrenilen Sercan Ulka'nın ölümü ailesini,yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu.

 

BACAĞI KIRILDI

 

Asansörün içinde bulunan ve Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Okan Atamtürker'in  bacağının kırıldığı, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.