Evinin balkonunda öldürüldü

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Erikli Köyü'nde  oturan 36 yaşındaki Hilmi Ertek, sokakta taşkınlık yaptıkları için tartıştığı kişilerce evinin balkonunda tabancayla vurularak Ã?

YAŞAM SAĞLIK 7.08.2016 19:43:00 0
Evinin balkonunda öldürüldü

Olay, sabaha karşı Erikli Köyü sahili Yalı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Erikli Köyü sahilinde tesisatçılık işiyle uğraşan  Hilmi Ertek, evinin önüne otomobille gelerek burada alkol alıp taşkınlık yapan kimliği belirsiz kişilerce tartıştı. Şüpheliler daha sonra çevredekilerin de müdahalesiyle bölgeden ayrıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde harf ve rakam grubu alınamayan 41 plakalı bir otomobille gelen kimliği belirsiz 3 şüpheli, araçtan inerek evinin balkonunda oturan Hilmi Ertek'e tabancayla kurşun yağdırdı. Vücuduna 6 kurşun isabet eden Ertek, kanlar içerisinde yere yığıldı. Şüpheliler ise çevreye rasgele ateş ederek geldikleri araçla olay yerinden kaçtı.

 

Evde bulunan ve silah seslerine uyanan babasının haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri Hilmi Ertek'in öldüğünü belirledi. Ertek'in cesedi, nöbetçi savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma kaçan şüphelilerin kimliklerinin tespit edilerek, yakalanmaları için çalışma başlattı.