Faciadan dönüldü

Çerkezköy'de, yokuş aşağı inerken freni boşalan servis minibüsünün sürücüsü İsmail Hacıoğlu, büyük bir faciayı önledi. Önce minibüsü kaldırıma çıkaran Hacıoğlu, ok

GÜNDEM 7.08.2016 19:40:00 0
Faciadan dönüldü

Kaza, Cengiz Topel Caddesi üzerinde meydana geldi. Tepe mevkiinden ilçe merkezi istikametine giden İsmail Hacıoğlu idaresindeki servis minibüsünün freni yokuş aşağı inerken boşaldı.Bunun üzerine sürücü Hacıoğlu, minibüsün daha hızlı bir şekilde başka bir yere çarpmasını önlemek için minibüsü kaldırıma çıkarttı ve Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi duvarına sürterek minibüsü durdurdu. Kaza sonrası minibüs büyük hasar görürken, çevredekiler durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Kısa sürede olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, kurtarma çalışmaları başlatıldı. Minibüsten çıkarılan yaralılar Medine Ün, Emine Arah ve Ayla Kara ambulanslarla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ile İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan da olay yerine gelerek polislerden bilgi aldı.

 

Kaza sonrası okul duvarında da büyük hasar oluştu. Yaralıların sağlık durumların iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Celal KARAKURT