Kılıçdaroğlu Yenikapı Mitingine Katılacak

Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugün yapılan Merkez Yürütme Kurulu toplantısında alınan karar neticesinde,pazar günü Yenikapı'da yapılacak olan ''Demokrasi ve Şeh

GÜNDEM 5.08.2016 14:17:00 0
Kılıçdaroğlu Yenikapı Mitingine Katılacak

Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra da Başbakan Binali Yıldırım tarafından Yenikapı’da yapılacak olan ‘’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’’ne davet edilen Kemal Kılıçdaroğlu, mitinge kendisinin katılmayacağını,Chp’den bir heyetin katılacağını söylemişti.

 

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetini yinelemesi, Başbakan Binali Yıldırım’ın da  telefonla arayarak Yenikapı’ya davet etmesi sonucunda, mitinge katılımı tekrar düşüneceğini söyledi.Bugün saat 11:00’da toplanan CHP Merkez Yürütme Kurulu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Pazar günü Yenikapı’da yapılacak olan ‘’Demokrasi ve Şehitler Mitingi’’ne katılacağı açıkladı.

 

Açıklama Selin Sayek Böke tarafından" Darbe gecesi hangi gerekçeyle Meclis'te olduysak Pazar günü de o gerekçeyle parti olarak Yenikapı'da olacaktık. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da Yenikapı'daki mitingde olacaktır. Bu kararını da sayın Başbakan'a kendisi telefonla iletecektir" şeklinde yapıldı.