Çerkezköy 3 haftadır meydanda

FETÖ Darbe girişiminin ardından tüm ülkede olduğu gibi Çerkezköy'de de Demokrasi Nöbeti 3 haftadır Cumhuriyet Meydanında aralıksız sürüyor.

GÜNDEM 4.08.2016 21:44:00 0
Çerkezköy 3 haftadır meydanda

Yatsı namazı sonrası başlayan nöbete, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Ali Ertem ile çok sayıda kişi katıldı. 15 Temmuz'dan bu yana ise Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ile bazı gaziler, ilk kez gazi kıyafetleri ile meydanda yerini aldı. Daha önce Yarlıgan ile bazı gaziler nöbete katılmış, ancak sivil kıyafetlerle gelmişlerdi.
Kur-an'ı Kerim tilavetinin ardından İstiklal Marşı okundu. daha sonra da 42 yaşındaki Ayşe Dayı kendi yazdığı 'haram' isimli, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay ise 'Türkiyem' şiirini okudu. Şiirler büyük alkış aldı.

 

Protokol üyeleri konuşma yapmazken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Demokrasi Nöbetinin 19’uncu gününde birlik ve beraberlik mesajları vermek için Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve MHP İlçe Başkanı Koray Önsel’e davette bulunarak, “Gelin burada bu aziz milletin önüne çıkarak sevgi ve saygımızı hep birlikte gösterelim. Sizlerden ricam burada bu milletin gerçek duruşunu hep birlikte göstererek birlikte olalım” ifadelerini kullanmıştı.Ancak Öğe'nin çağrısı karşılık görmedi ve 3 isim meydana gelmedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ