Başbakan Açıkladı! Maltepe ve Hasdal Kışlası Çorlu ve Trakya'ya Taşınacak

Başbakan Binali Yıldırım, bugün, Ak Parti Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Maltepe ve Hasdal kışlalarının Çorlu ve Trakya'ya gideceğini açıkladı.

TÜRKİYE BUNU KONUŞUYOR 2.08.2016 13:18:00 0
Başbakan Açıkladı! Maltepe ve Hasdal Kışlası Çorlu ve Trakya

‘’İstanbul’da Maltepe ve Hasdal kışlası Çorlu ve Trakya’ya gidecek’’

 

Tankların çıktığı kışlaları şehir dışına taşıyoruz diyen Yıldırım, ‘’İstanbul’da Maltepe ve Hasdal kışlası Çorlu ve Trakya’ya gidecek. Böylece şehir merkezinde tankın işi olmayacak. Ne işi var tankın şehir içinde?Tehdit şehir içinde değil sınırlardadır. Bütün birikimimizi sınır bölgelerine taşıyacağız. Ülkemizin dış tehditlere karşı güvenliğini sağlayacağız. Kimin ne dediği umurumuzda değil. Önemli olan Türk milletinin ne dediğidir.’’ şeklinde konuştu.

 

‘’PKK’yı da bu ülkenin sorunu olmaktan çıkaracağız’’

 

Ordumuzu felç etmek istediler diyerek konuşmasına devam eden Yıldırım, ‘’Mikropları ayırarak bürokrasiyi temizliyoruz. Siyasetten provokatörleri ayıklıyoruz. Ekonomideki parazitleri ortadan kaldırıyoruz. FETÖ’nün kardeş örgütü PKK haince saldırılarına devam ediyor. Ama onlar da başarılı olamayacak. FETÖ’ye nasıl milletle beraber gereğini yaptıysak PKK’yı da bu ülkenin sorunu olmaktan çıkartacağız. İçindeki FETÖ üyelerini temizlemiş bir emniyet teşkilatı bir TSK, terörle mücadelede çok daha etkin sonuçlar alacaktır.’’ dedi