Ertem'den suç duyurusu

Çerkezköy eski Belediye Başkanı Ali Ertem, kendisine Fethullah Gülen cemaatine başkanlığı döneminde  destek vermekle suçlayan MHP Kapaklı eski İlçe Başkanı Hayri Varol'a düzenlediği basın toplan

GÜNDEM 1.08.2016 19:35:00 0
Ertem

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın, düzenlediği basın toplantısında kendisine yönelik küçük cümlelerin yer aldığını hatırlatan Ertem, Hayri Varol'un da kendi önüne atılan kemiği yiyince destek olma gayretinde açıklamalarda bulunduğunu ifade etti.

 

Ertem, "Bana yönelik FETÖ'ye destek verdiğimi, yardım yaptığımı milletten para topladığımı, organizasyonlara zorla götürdüğümü söylemiş. Bu darbe kalkışma gerçekleşmiş olsaydı Çerkezköy’de ilk üç içersinde hakkında işlem yapılıp, cezaevinde süründürülecek kişiden biri olacaktım. Hayatım boyunca FETÖ örgütüne destek vermedim, elimden geldiğince onlara karşı durma gayreti içinde oldum. 2013’den sonraki tavrım nettir. Fettullah Gülen’in hain olduğunu, ihanet ettiğini, örgüt olduğunu defalarca yazdım konuştum. Bununla ilgili duruşum nettir. Benim bir şeyden korkum olsaydı ne yazar ne konuşurdum. Birileri gibi sabaha kadar durumun netleşmesini bekleyenler gibi beklemedim."dedi.

 

Ertem, Varol'un FETÖ'cü olduğunu öne sürerek Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.