Hayaliydi, sonu oldu

Saray'da 18 yaşındaki Tolunay Gürgen, geçen 27 Mayıs günü satın aldığı ve sosyal medya hesabından 'sonunda' yazarak yanına kalp işareti koyup fotoğrafını paylaştığı motosikleti ile geçirdi?

GÜNDEM 31.07.2016 20:33:00 0
Hayaliydi, sonu oldu

Kıyıköy yolu üzerinde meydana geldi. Bir fabrikada çalışan ve 2 ay önce satın aldığı motosikleti ile Saray istikametine giden Tolunay Gürgen yönetimindeki motosiklet, karşı yönden gelen ve Kıyıköy istikametine giden Recep Akkaya idaresindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.Kaza sonrası motosiklet ve otomobil hurda yığınına döndü. 

 

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, yapılan kontrolde Gürgen'in hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif yaralanan otomobil sürücüsü ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ve savcının yaptığı incelemenin ardından Gürgen'in cansız bedeni Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SONUNDA NOTU DÜŞMÜŞTÜ

 

Motosiklet tutkunu olan ve çevresinde oldukça sevilen Tolunay Gürgen'in ölüm haberi, ailesini, yakınlarını ve arkadaşlarını yasa boğdu. Gürgen'in motosikletini ise 27 Mayıs günü satın aldığı ve bu mutluluğunu facebook hesabından yeni motosikletinin fotoğrafını çekip 'sonunda' notunu düşerek paylaştmıştı. Fotoğrafın altına ise Gürgen'in çok sayıda arkadaşı 'Allah kaza ve beladan korusun' notu düştüğü görüldü. Ancak Gürgen'in  uzun süre almayı beklediği motosikleti sonu oldu.