Çerkezköy ağabeyliğimizi görecek

Çerkezköy Hükümet Caddesi üzerinde taşkınlara neden olan köprünün yıkımı için DSİ'nin izin yazısına cevap vermeyen ve ilçedeki yatırım konusunda vatandaşların yaptığı eleştiril

GÜNDEM 29.07.2016 20:46:00 0
Çerkezköy ağabeyliğimizi görecek

Albayrak, 2 Ağustos Salı günü ilçeye gelerek yatırımlarla ilgili basın toplantısı düzenleyeceğini açıkladı.
Marmara Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kardeş'in "Ağabeylik bu mu?" manşeti Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı çok kızdırdı. Albayrak, dün sabah saat 08,00'da Ahmet Kardeş'i arayarak haber nedeniyle rahatsızlığını dile getirip, haberin yanlış olduğunu ve haber hakkında dava açacağını ifade etti.

 

68 TRİLYONLUK YATIRIM YAPILDI

 

Haber, Bahçeağıl-Karaağaç Beton Yol açılışı için Kapaklı'ya gelen başkan Albayrak'a soruldu. Albayrak, "Salı günü Çerkezköy’e geleceğim ve gerekli açıklamaları yapacağım. O haberi yapan kişiyi de aradım ve üzüldüğümü söyledim. Haber yapılmadan önce sorulsaydı bu habere de gerek kalmamış olacaktı. Ben ağabey olarak Çerkezköy’ü çok seviyorum. Yapacağımız projelerle Çerkezköy ağabeyliğimizi görecek.Büyükşehir Belediyesi hariç, Yönetim Kurulu Başkanı olduğum TESKİ olarak 68 trilyonluk yatırım yapmışım" diye cevap verdi.
Albayrak, "Büyükşehir’in yatırımlarını hazırlıyorum. Hepsini ortaya koyduğumuzda ağabeyliğin ne olduğu o zaman belli olacak. Ama isterim ki kardeşler de benim dışımda ne yaptığını söylesin” ifadelerini kullandı.