Sağlığına 3 bin kilometre uzakta kavuştu

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaşayan 39 yaşındaki Meltem Gökbulak,104 kiloya kadar ulaşınca, kilolarından kurtulmak için 3 bin kilometre yolculuk yaparak Çerkezköy'e geldi ve Özel Optimed Hastanesi'nde mide kÃ

YAŞAM SAĞLIK 29.07.2016 20:32:00 0
Sağlığına 3 bin kilometre uzakta kavuştu

Aşırı kiloları nedeniyle sağlık problemleri yaşamaya başlayan Meltem Gökbulak, mide küçültme operasyonu geçirmeye karar kıldı. Bunun üzerine operasyon araştırması yapan Gökbulak, Özel Optimed Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Serkan Ayhan'a ulaşarak yaşadığı sıkıntıları dile getirdi.Ardından Çerkezköy'e gelen Gökbulak, hastanede tetkiklerden geçirildi ve operasyona engel bir sağlık durumu olmayınca ameliyata alındı. Op.Dr.Serkan Ayhan'ın gerçekleştirdiği 45 dakika süren operasyon sonrası mide küçültme ameliyatı başarıyla sonuçlandı.

 

Yapılan ameliyat hakkında bilgi veren Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Serkan Ayhan, “Ameliyat Laparoskopik yani kapalı yöntemle kesmeden yapıldı. Yaklaşık 45 dakika süren ameliyatın ardından hastamız aynı gün ayağa kalkıp dolaştı."dedi.

 

AMELİYATTAN ASLA KORKMAYIN
 

Ameliyatın ardından hiçbir ağrı hissetmediği ifade eden Meltem Gökbulak, “Sanki hiç ameliyat olmamış gibiydim. Hastanede 3 gün yattım. Obezite hastalarının ameliyattan korkmamalarını tavsiye ediyorum. Kendinize hayatı zehir etmeyin, hayatınızı sağlıklı ve mutlu yaşamak için ameliyat olun fazlalıklardan kurtulun. Ayrıca Op. Dr. Serkan Ayhan ve Özel Optimed Hastanesi tüm çalışanlarına gösterdikleri ilgi, alaka ve güler yüzlü hizmet için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İngiltere'ye döndüğümde tüm çevreme ve dostlarıma başarılı geçen ameliyatı anlatacağım."ifadelerini kullandı.