1.Dönem bitti

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu 1'inci dönemi sona erdi. Yaz Spor Okulu'na katılan öğrencilere başarı belgeleri, düzenl

SPOR 29.07.2016 20:10:00 0
1.Dönem bitti

9 FARKLI DALDA KURS DÜZENLENDİ

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen ve 11 Temmuz Pazartesi günü başlayan Yaz Spor Okulu kursları 3 hafta sürdü. Dün sona eren Yaz Spor Okulu 1’inci dönemi kapsamında başarılı olan toplam 842 öğrenciye Başarı Belgeleri Çerkezköy Belediyesi önünde düzenlenen törenle Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından takdim edildi. Yaz Spor Okulu’nun 1’inci döneminde Yüzme kursuna 710, Futbol kursuna 235, Basketbol kursuna 155, Voleybol kursuna 81, İngilizce kursuna 131, Folklör kursuna 52, Masa Tenisi kursuna 28, Badminton kursuna 18 ve Kort Tenis kursuna da 20 öğrenci katıldı.

 

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ ÖNEMSİYORUZ

 

Yaz Spor Okulu 1. döneminin çok güzel geçtiğini kaydeden Başkan Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğini önemsiyoruz. Bu kapsamda çeşitli dallarda etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Yaz Spor Okulumuzun 1. Döneminde 842 çocuğumuza 9 farklı dalda eğitimler verildi. Bugün de çocuklarımıza Başarı Belgelerini vermek için bir araya geldik. Katılan tüm öğrenci kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizlerle böyle anlamlı ve güzel platformlarda bir araya gelmekten gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

EĞİTMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çocuklarını Yaz Spor Okulu kurslarına yazdıran velilere teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kurs süresi boyunca çocuklarımızla yakından ilgilenen Yüzme eğitmenlerimiz Esat Soylu, Aslıhan Büksür ve Rabia Büksür’e, Futbol eğitmenlerimiz Muzaffer Kurt ve Ahmet Sarı’ya, Basketbol eğitmenimiz Hakan Çiftçi’ye, Voleybol eğitmenimiz Oğuz Alaca’ya, İngilizce eğitmenimiz Deniz Altıntaş’a, Folklör eğitmenimiz İsmail Erdoğan’a, Masa Tenisi eğitmenimiz İbrahim Sevinç’e, Badminton ve Kort Tenis eğitmenimiz Cansu Cutok’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce düzenlenen Yaz Spor Okulu’nun 2’nci döneminin 8 Ağustos tarihinde başlayacağını ifade eden Başkan Vahap Akay, “Yaz Spor Okulumuzun 2’nci dönemi 26 Ağustos tarihinde sona erecek. Kayıtlarımız kurs başlama tarihine kadar sürecek. Şu ana kadar 2’nci dönem kursları için yaklaşık 600 kişi kayıt yatırdı” dedi. Törenin sonunda veliler ve öğrenciler Belediye Başkanı Vahap Akay ile fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ