Kundaktaki bebekleriyle vatan nöbetindeler

FETÖ terör örgütünün kalkıştığı darbe girişiminin ardından Çerkezköy Cumhuriyet Meydanında başlatılan 'Demokrasi Nöbeti' ikinci haftasına girdi. Meydanı dolduran binler, ellerindeki Türk

GÜNDEM 28.07.2016 20:11:00 0
Kundaktaki bebekleriyle vatan nöbetindeler

Cumhuriyet Meydanındaki Demokrasi Nöbetine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, Çerkezköy Belediye eski Başkanı Ali Ertem ile binlerce vatandaş katıldı.

 

SLAYT İZLETİRİLDİ
Nöbette, bu sefer protokol üyelerin konuşma yapmazken, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşanan olaylar ve vatandaşların tankların önüne yatarak demokrasiyi savunması  slayt haline getirilerek vatandaşlara izlettirildi. Bu sırada vatandaşlar 'Recep Tayyip Erdoğan', 'Dik dur eğilme, bu millet seninle', 'idam isteriz', "Şehitler ölmez, vatan bölünmez' ve 'darbeye hayır' sloganları attı.

 

KURAN-I KERİM OKUNDU
Ardından Osmanlı Camii İmamı Selahattin Albayrak tarafından Kuranı Kerim tilaveti okundu. Daha sonra da coşkuyla İstiklal Marşımız söylendi. Erkaynak Camii İmam Hatibi İlhan İlke tarafından da dualar edildi. Demokrasi Nöbeti, gününü ilk ışıklarına kadar sürdü.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ