6 derslikli Anaokulu yapılacak

Çerkezköy Şehit Mustafa Baykuş İlkokulunun bahçesine SEG Boya Kimya Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti tarafından 6 derslikli 12 şubeli 240 öğrencinin eğitim göreceği anasınıfı yapılacak.

GÜNDEM 26.07.2016 20:35:00 0
6 derslikli Anaokulu yapılacak

Tekirdağ Valiliği, Çerkezköy Kaymakamlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile SEG Boya Kimya Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. arasında imzalanan protokol çerçevesinde anasınıfı yapılması için Çerkezköy Kaymakamlığında düzenlenen yer teslimi yapıldı.Buradaki yer teslimi programına Kaymakam Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, SEG Boya Yönetim Kurulu Başkanları Mustafa Gürdal Adal, Saim Buyruk ve yüklenici firma adına Emre Ferah katıldı.
Hayırseverlere eğitime yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eden Kaymakam Kubilay, "Anasınıfı eğitimi alan öğrencilerin zihinsel, bilişsel ve motor becerilerinin geliştirilmesi, ilkokula hazırlık yapılması bakımından okul öncesi eğitim alamamış öğrencilere göre çok daha iyi noktada olduğu bilimsel bir gerçektir.Bu nedenle Şehit Mustafa Baykuş İlkokulu bahçesinde yapılacak olan 6 derslikli Anasınıfının, eğitim bölgesi için çok önemli bir kazanım olacağı ve bölgedeki tüm okul öncesi çağındaki öğrencilerin eğitimini tamamlayıp ilkokula başlayacak fiziksel imkanlar hazırlanmış olacaktır. Yapılacak olan Anaokulunun 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında hizmet vermeye başlayacak."dedi.

 

Haber / Gökhan TEKER