Kaymakam ve Emniyet Müdürünü tebrik ettiler

Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ı makamında ziyaret eden MHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Ergün ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki başarılı kriz yönetimi ve toparlayıcı tutumunu nedeniyle K

GÜNDEM 26.07.2016 20:23:00 0
Kaymakam ve Emniyet Müdürünü tebrik ettiler

Ziyaretle ilgili konuşan Ergün, "Demokrasimizi ve ülke birlik bütünlüğümüzü hedef alan darbe girişiminin ardından Çorlu İlçe Kaymakamımız Levent Kılıç'ı makamında ziyaret ettik. Devletimizin bölünmez bütünlüğü ve demokratik düzeninin korunması noktasında MHP'nin tüm teşkilatları ve partilileri ile seferber olacağını beyan ettik. Cuma gününden bu yana ülkenin bu sisli ortamında ilçemizdeki başarılı kriz yönetimi ve toparlayıcı tutumu nedeni ile kaymakamımıza teşekkür ettik ve tebriklerimizi ilettik."dedi.

Ardından İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe'yi makamında ziyaret ettiklerini belirten Ergün, "İlçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendilerine ve emniyet teşkilatımıza teşekkürlerimizi ilettik. Şerefli emniyet mensuplarının her zaman yanlarında olduğumuzu beyan ettik." ifadelerini kullandı.Ergün, 5. Kolordu Komutanı ve İlçe Jandarma Komutanını da ziyaret edeceklerini belirti.