632 kovan dağıtıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından arıcılığı desteklemek, geliştirmek ve teşvik etmek amacıyla uygulamaya koyulan "Arıcılığı Gelişti

GÜNDEM 22.07.2016 17:51:00 0
632 kovan dağıtıldı

Arı kovanı dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,  Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok,Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan ile çok sayıda arı üreticisi katıldı.
Arı kovanı dağıtım töreninde konuşma yapan Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, “Şarköy Belediyesi Büyükşehir Belediyesi ile beraber turizmi kalkındırmaya yönelik projeleri yapmaya devam edeceğiz. Her zaman ve her koşulda tarıma ve köylüye destek veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanına teşekkür ediyorum” dedi.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Projenin ikinci ayağını gerçekleştiriyoruz. Projemizin ilk bölümünde 639 adet kovana ilave olarak, 118 vatandaşımıza 632 arı kovanı daha teslim ettik. Arı üreticilerimizi desteklemek ve üretimi teşvik ederek geliştirmek amacıyla başlattığımız bu proje üreticilerimizden büyük beğeni kazandı. Kırsal Kalkınmayı geliştirmek amacıyla hayata geçirilen diğer çalışmalarımız da hızla devam ediyor. Projenin ve dağıtılan kovanların üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.