Optimed'ten Serfiçe'ye 'hayırlı olsun'  ziyareti

Özel Optimed Hastanesi Kurumsal Kurumsal Pazarlama Sorumluları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş, Haziran ayının son haftasında yapılan Olağan Genel Kurulda Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Funda

GÜNDEM 21.07.2016 18:28:00 0
Optimed

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUZ
Ziyarette konuşan Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş, “Daha önce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olarak yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızı Kent Konseyi Başkanı olarak da daha başarılı olarak yapacağınıza inanıyoruz. Yapacağınız çalışmalara Optimed Hastanesi olarak her zaman destek ve katkı sağlayacağımızı da bilmenizi istiyoruz.”dediler.

 

TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Funda Serfiçe’de ziyaret nedeniyle Demirtaş ve Aktaş’a teşekkür ederek, “Çerkezköy Kent Konseyi yeni yönetimi olarak üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz ve yönetim, yürütme kurulumuz ile birlikte birlik ve beraberlik içinde çok güzel çalışma yapmayı hedefliyoruz. Bu arada daha önce yapılması gereken ve yarım kalmış projelerimizi hayata geçirmek için çalışacağız.İlçemizi en iyi konuma taşımak için elimizden geldiğinin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ