Madalya sözü verdiler

Muratlı'da düzenlenen Türkiye Minikler Taekwando  Şampiyonası'na katılan Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü, burada  beş birincilik,bir ikincilik ve bir üçüncülük elde etti. Kulübün sporcu

SPOR 21.07.2016 18:25:00 0
Madalya sözü verdiler

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'a, katkılarından dolayı teşekkür eden Ayaz, "
Muratlı’da seçmelerde birinci ve ikinci olan sporcularımız Konya'da yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasında mücadele edecek. 26-31 tarihleri arasında Konya’da yapılacak olan katılmaya hak kazanan 6 sporcumuz, şampiyonada da ilçemizi, ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Şampiyonaya pazar  günü gidiyoruz.”dedi.

 

GURUR DUYUYORUZ
Çerkezköy’de sporun oldukça ileri bir düzeye geldiğinin kanıtının elde edilen başarıların bunu gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, "Öncelikle başarılı olan sporcularımızı tebrik ediyor ve başarılarının daim olmasını diliyorum. Sizlerin başarıları bizleri gururlandırıyor. Çerkezköy Belediyesi olarak biz her zaman sporcu kardeşlerimizin ve sporun yanındayız. İlçemizde sporun her branşında başarılı elde edilmesi ve sporun gelişmesine olanaklarımız ölçüsünde katkı sağlamaya çalışıyoruz.Başarılı sporcularımızın Konya’da da derece yaparak madalya kazanacaklarına inanıyor ve başarılar diliyorum” dedi.
Şampiyon Spor Kulübünden Konya'daki şampiyonada mücadele edecek sporcular 33 kiloda Alperen Ayaz,27 kiloda Mecitcan Doğan,30 kiloda Sude Naz Kaya,30 kiloda İsmail Altıntaş,50 kiloda Muammer Uzun,30 Kiloda Hazar Emre Sel,57 kiloda Ahmet Karsanba, başkan Akay'a madalya sözü verdiler.
 

 

Haber / Gökhan TEKER