İlçelerdeki yatırımları denetledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, beraberindekilerle birlikte TESKİ'nin ilçelerdeki çalışmalarını yerinde inceledi.

GÜNDEM 20.07.2016 18:20:00 0
İlçelerdeki yatırımları denetledi

Başkan Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcıları İbrahim İçöz, Soner Ergin ve Feyzi Ünal, TESKİ Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekin ile birlikte çalışmaları denetledi.
Denetim heyeti, ilk olarak Marmaraereğlisi'nde sürdürülen yatırımları yerinde gördü. Başkan Albayrak "Özellikle yaz aylarında artan nüfusla birlikte ihtiyaç duyulan altyapı hizmetinin göründüğü üzere Marmaraereğlisi’ne bu denli çalışmalarla verilmesinden son derece memnunum"dedi.
Ardından da incelemeler, Çorlu'da devam etti. Buradaki içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu inşaatı, Nusratiye Mahallesi'ndeki kanalizasyon kolektör hattı inşaatı ile Süleymanpaşa ilçesine su ileten Sarılar isale hattı ve içme suyu deposu çalışmaları incelendi. Daha sonra da incelemeler Ergene ile devam etti.Burada Başkan Albayrak, TESKİ’nin Sağlık ve Yeşiltepe Mahallelerinde sürdürdüğü içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmaları incelendi. Yatırımlar hakkında teknik ekiplerden bilgiler alındı.

 

KAPAKLI'YI DA GEZDİ
Kapaklı'nın  en büyük bir sorunu olan kötü kokuları engelleyecek olan atıksu arıtma tesisine iletecek olan, Kapaklı-Karaağaç Kanalizasyon Kolektör Hattı İnşaatını inceleyen Başkan Albayrak, bu çalışmayla ilgili," TESKİ olarak yapmış olduğumuz bu çalışmaları herkes görmeli. Yerin altını inşa ettiğimiz bu devasa çalışmalarla halkımız daha güzel bir Kapaklı’da yaşayacak.”dedi.
Başkan Albayrak, ardından Saray,Muratlı,Hayrabolu,Malkara ve Şarköy İlçesindeki yatırımları inceledi. Başkan Albayrak, Çerkezköy'e ise uğramadı.