Komisyon üyelerine bilgi verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka'nın daveti üzerine belediyenin tarımsal hizmetleri konusunda bilgilendirme toplantıs?

GÜNDEM 20.07.2016 18:18:00 0
Komisyon üyelerine bilgi verildi

Açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Dodurka, “Şurası iyi bilinmelidir ki, şeffaflık ilkemiz gereğince tüm faaliyetlerimiz çeşitli partilere mensup olan, dolayısıyla halkın temsilcilerinden oluşan meclis üyelerimizin denetim ve görüşlerine açıktır. Neticede hepimiz Tekirdağ tarımı açısından ortak görüş ve hedeflere sahibiz. Tüm komisyon üyelerimiz de tarım konusunda uzman kişilerden oluşuyor. Biz de bu potansiyeli iyi değerlendirmek isteriz. Ne zaman isterseniz gelip bilgi alabilir, çalışmaları yerinde inceleyebilirsiniz. Fikir ve önerilerinizle, eleştirilerinizle katkıda bulunabilirsiniz.” dedi.
Komisyon Başkanı Oğuz Çakmak ise, bilgilendirilme istekleri konusunda daha önce meclise önerge verildiğini, projeler hakkında proje bittikten sonra değil, daha başlamadan önce komisyona bilgi verildiği taktirde komisyonun bu çalışmalara daha fazla katkı koyabileceklerini ifade etti.