2 hafta sonra cesedi bulundu

Muratlı'da, Ramazan bayramının birinci günü ortadan kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 29 yaşındaki Emrah Kadagan'ın cesedi Çorlu'da derede bulundu.

GÜNDEM 19.07.2016 18:47:00 0
2 hafta sonra cesedi bulundu

Ramazan Bayramı’nın ilk gününde evden çıkan Emrah Kadagan bir daha dönmedi. Ailesi bir süre çevrede arama yapmasına rağmen bulamayınca polis ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerince yapılan aramalarda da genç adamın bir izine rastlanmadı. Çorlu Hıdırağa Mahallesi kamyon yolu üzerindeki derede bir erkek cesedi olduğunu görenler polis ekiplerince haber verdi. Yapılan incelemenin ardından dereden çıkarılan erkek cesedi otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi morguna getirildi. 
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri bölgedeki kayıp başvurularını inceledi. Muratlı İlçesi’nde kaybolan Emrah Kadagan yakınlarına ulaştı. Kayıp gencin babası Abdullah Kadagan hastane morguna geldiğinde cesedin oğluna ait olduğunu söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.
Kadagan'ın ölüm sebebinin belirlenmesi için cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  Soruşturma sürüyor.