Fonda biriken paralar ihtiyaç sahibi personele verilecek

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ), personeline yönelik dayanışma duygusunun ve kurum kültürünün geliştirilmesine amacıyla TESKİ Sosyal Yardımlaşma Fonu Y?

GÜNDEM 15.07.2016 18:03:00 0
Fonda biriken paralar ihtiyaç sahibi personele verilecek

TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa’nın talimatıyla sosyal ve kültürel faaliyetler yürütmek amacıyla hayata geçirilen bu proje kapsamında, gönüllülük esasına göre fonda toplanacak olan paralar ile düğün, doğum, hastalık, ölüm gibi zamanlarda ihtiyaç sahibi personele hediye ya da yardım yapılacak.
TESKİ sosyal yardımlaşma fonundan ilk elde edilen parayla satın alınan hediyeler Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü Şafak Başa tarafından oğlu sünnet olan Umut Adak, Erhan Okay, Hüsnü Demirel, evlenen Ender Girgin, Barış Öztürk ve Rıdvan Şen’e takdim edildi.Başkan Albayrak bu yardımlaşma fonunun ihtiyaç anında çok faydalı, personele moral verici, bir arada tutucu bir olgu olduğunu dile getirdi ve fonun oluşturulmasına katkı sağlayan herkese teşekkür etti.
Hediyelerini teslim alan TESKİ personeli de bu uygulamadan her açıdan memnun olduklarını, personel arasında birlik ve beraberlik duygularını arttırdığını dile getirdiler.