Uyuşturucu tacirlerine darbe

Edirne'de jandarma ekiplerince durdurulan minibüste satılmak üzere İstanbul'a götürülen piyasa değeri 2 milyon Lira olan 102 kilo 'yeşil kokain' olarak bilinen sunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2

GÜNDEM 8.07.2016 20:02:00 0
Uyuşturucu tacirlerine darbe

Yunanistan'dan kaçak yollarla uyuşturucu getirileceği yönünde ihbar alan Edirne Jandarma Komutanlığı ekipleri alarma geçti. Şüphelilerin içinde bulunduğu minibüsü takibe alan jandarma ekipleri aracın geçiş yapabileceği 11 farklı noktada arama ve kontrol noktası oluşturuldu.

 

İKİ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Yunanistan'dan kaçak olarak getirilen uyuşturucuyu alıp yola çıkan şüpheliler jandarma ekiplerince takibe alındı. Öncü konumundaki Ö.A.'nın kullandığı 34 EC 5811 plakalı otomobil Keşan İlçesi'ne bağlı Orhaniye Köyü'nde, Ö.O.'nın kullandığı 22 RS 203 plakalı minibüs ise Keşan-İpsala karayolu Yeniceçiftlik köyü mevkiinde durduruldu. Araçlarda yapılan aramalarda minibüs içerisindeki 4 çantada preslenmiş paketler halinde toplam 102 kilogram 'yeşil kokain' olarak bilinen sentetik sunk uyuşturucu ele geçirildi. Olayla ilgili araç sürücüleri Ö.A. ve Ö.O. gözaltına alındı.

 

PİYASA DEĞERİ 2 MİLYON LİRA

Piyasa değeri en az 2 milyon Lira olan 102 kilo yeşil kokainin Türkiye'de Antalya, İstanbul ve Tekirdağ'ın ardından 4'üncü kez Edirne'de ele geçirildiği kaydedildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Marmara Haber